Carusel de Crăciun – Cadou VIP LEGO

Seturile pe care le creează designerii LEGO în ultimii ani îmi aduc nespusă bucurie. Într-adevăr, imi fac deciziile de cumpărare tot mai grele cu sumedenia de seturi fantastice pe care le scot literalmente pe bandă rulantă, însă azi vă povestesc despre un set care nu cere o decizie grea – Caruselul de Crăciun 40293. Spun că nu cere o decizie grea pentru că este oferit cadou gratuit membrilor VIP care fac cumpărături de peste 250 lei în perioada 1 Noiembrie – 30 Noiembrie 2018.

Este un set plin de farmec (și de piese utile, trebuie menționat!) care va aduce un zâmbet pe buzele oricărui fan LEGO. Caruselul poate fi angrenat manual sau pentru cei care sunt obsedați de motorizări (și știu că sunteți mulți, hehe) un simplu motor M și o cutie de baterii îl vor roti. Setul construit e prevăzut chiar și cu un panou transparent pentru a lăsa mecanismul vizibil, ceea îl face și o jucărie educativă. Ce poți cere mai mult?

Doritorii îl pot obține prin metoda menționată mai sus în oricare Magazin Certificat LEGO din țară. Dacă nu aveți card VIP mai am vești bune pentru voi, e super simplu de obținut, trebuie doar să mergeți la cel mai apropiat Magazin Certificat LEGO unde întregul proces de înscriere durează aproximativ 2 minute, după care obțineți cardul pe loc și puteți imediat profita de această ofertă. Am menționat că trenulețul poate fi scos de pe carusel? Astfel și minifigurinele voastre se pot bucura de un cadou pe mărimea lor! Spor la construit!

Share să afle și prietenii tăi!