Black Friday Story

E liniște pe Stația Spațială Internațională (21321), cosmonauții își fac verificările de rutină cu gândul la apropierea sărbătorilor. Deodată, o atenționare pe radar. Frapați, cosmonauții observă cum un Skyhopper avariat ce transportă un Bantha vânat (75265) se apropie vertiginos și pică direct în atmosferă. De curiozitate îi sună pe colegii de pe naveta de cercetare a planetei Marte (60226) să-i întrebe dacă au văzut și ei această navă neidentificată. Pilotul aterizează între timp în siguranță în apă, cu parașuta de salvare, spărgând însă petrecerea din recif a trollilor (41250). La fix a venit această întrerupere ca trollii să se ferească la timp de atacul lui Hydro-Man (76129). Spider-Man, care este fan Star Wars, e absolut încântat să fie ajutat de pilotul de Skyhopper. Petrecerea trollilor tocmai a devenit și mai colorată acum că sunt invitați și neașteptații eroi.

Oh nu! Nu mai avem suc! Cel mai bine e să mergem la Supermarketul din Heartlake City (41362), este și aproape și are și reduceri de Black Friday. Ca să putem căra tot ce avem de cumpărat ne ducem cu camionul cu litere (10915) – avem o listă de la A la Z.

Nici nu ieșim bine din supermarket că aflăm de la Olivia și Stephanie cum că în Piața Jucătorului (71708) sunt discount-uri incredibile la cele mai frumoase costume care sunt la cyber-modă, tocmai bune de purtat la petrecerea extinsă de diseară. Fiind tocmai în Orașul Ninjago, o să ne grăbim cu modelele Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 & Jaguar I-PACE eTROPHY (76898). Minionii (75551), cum sunt ei puși pe năzbâtii, au ascultat toată conversația și imediat au coborât din roboții lor și au furat fix un Lamborghini Sian FKP 37 din parcarcare. Bob nu uită să se strâmbe la noi înainte să o ia la goană cu bolidul.

Zis și făcut. Toate cumpărăturile sunt gata. Hai iute la petrecere. Dar fix când te grăbești mai tare, atunci coboară bariera de la calea ferată. Dar cum de prinde așa viteză Locomotiva Crocodil (10277)? Este urmărită de Expresul Bantuit (70424). Sperăm că amicii din Newbury vor salva situația. Ia să vedem, suntem toți? Ah da, cu toată agitația am uitat să-i chemăm pe Prietenii noștri. Le trimitem invitația cu Hedwig (75979) care sigur îi va găsi la Cafeneaua Central Perk (21319) savurând liniștiți cafeaua de seară.

lego black friday

Lasă un răspuns