Declaratia de Confidentialitate

Datele personale ale consumatorilor sunt folosite numai in vederea prelucrarii si livrarii corecte a comenzilor, respectiv pentru intocmirea facturilor fiscale si nu vor fi comunicate tertilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operator.

 

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. face insa imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Comunicari comerciale, altele decat cele privind livrarea comenzilor, se fac numai persoanelor care au consimtit expres, existand posibilitatea renuntarii la aceasta facilitate.

 

Brick Depot S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră în scopul organizării de promotii, concursuri şi campanii de marketing. Datele vor fi dezvăluite numai partenerilor contractuali. Pe viitor, datele de contact (e-mail) ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră. 

 

Brick Depot S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 32510 din 31.07.2014.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la BRICK DEPOT S.R.L. Str. Louis Pasteur nr. 36, ap. 1, Cluj-Napoca, Cluj, România.  De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
 
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.